PMDG 747 v2 nærmer seg

PMDG jobber som kjent med versjon 2.0 av sin klassiske og ikoniske Boeing 747 Queen of the Skies. Denne nye versjonen har vært i utvikling i lang tid og er et helt nytt produkt som er utviklet fra bunnen av. Denne vil simulere både -400 serien og den noe nyere 8i serien. Produktet vil lanseres både til FSX, FSX:SE og P3D.

Dette er et produkt som har vært under utvikling lenge. PMDG er ikke kjent for stresse og tar seg god tid når dem utvikler nye produkter. Og dette er en god ting. Produktene til PMDG ligger helt i særklasse. Fra PMDG kan man forvente seg en såkalt “study level simulation”, med alt av systemer og dipp og duppeditter simulert med hårfin presisjon. Produktene til PMDG er utviklet i tett samarbeid med Boeing og kapteiner med lang erfaring på flytypene, for å sikre et produkt som er så nær virkeligheten som overhode mulig – tatt i betraktning de begrensningene som finnes i FSX og P3D.

Bildene og informasjonen fra forumet til PMDG ser veldig lovende ut, og jeg er ganske sikker på at dette blir nok et produkt i toppklassen fra PMDG. Addon produsenten FS2Crew har også allerede annonsert at dem holder på å utvikle et FS2Crew produkt til denne Boeing 747 fra PMDG, for å sette prikken over i’en. Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart dette er lansert.

Les mer på PMDG forumet på avsim her: http://www.avsim.com/topic/481982-16jan16-the-things-they-carry-747-400-info/

Følg også PMDG på Facebook: https://www.facebook.com/pmdgsimulations/