Trailer for PMDG 737-800 er ute!

Skjermdump fra den nye traileren til PMDG.

PMDG har nettopp sluppet en trailer for Boeing 737-serien til Microsoft Flight Simulator på Youtube. Mange av oss har ventet i spenning på flere sniktitter, og selv om teamet i PMDG har vært relativt flinke til å holde oss oppdatert er det ekstra spennende å få se såpass mye av det nye flyet i aksjon.

737-700 gikk nylig over i betafasen, noe som betyr at det neppe er alt for lenge til vi får gå på vingene selv. Foreløpig mangler vi en slippdato, men PMDG frister med en “Coming Soon :-)”-melding på slutten av traileren.

I likhet med broderen i Prepar3D, kommer flyet med alle funksjoner som kan simuleres i MSFS. Traileren viser ikke alle disse, da flere av funksjonene ikke er ferdige enda.

Vi får likevel en god titt på flyet fra utsiden, en fungerende lasteluke, flere kameravisninger og ikke minst cockpiten.

PMDG viser til at ting kan endres frem mot lansering, men såvidt vi vet skal dette altså være nært opp mot den ferdige versjonen.

I videobeskrivelsen står det å lese at Boeing 737-serien fra PMDG kommer til å inkludere “hele tredje og fjerde generasjons 737-serie, fra 737-600 til 737-10.” Dette er et tydelig tegn på at de også jobber med Boeing 737 MAX.

I en oppdatering fra utviklerne har PMDG forklart at de nå fikser småfeil og bugs, og at betatestingen er i full gang. De heldige betatesterne er selvsagt bundet på hender og føtter av en taushetsavtale, men PMDG regner med å slippe de litt løs i ukene som kommer. Da kan vi komme til å få se flere videoer, bilder og meninger om det nye flyet.