Prepar3D Tweak Assistant (PTA) kommer til P3D v4

Kort tid etter at Prepar3D v4 var lansert, tok mange det med tungt hjerte at russeren Yuri som var opphavsmannen til PTA tool til Prepar3D v3 nå ikke lengre kom til å fortsette å oppdatere dette unike freeware programmet til versjon 4 av P3D. Dette fikk mange til revurdere hele v4, inkludert meg selv. Dette programmet gjorde underverker i Prepar3D og var av mange sett på som noe av det beste som har skjedd med Prepar3D. Og attpåtil var det freeware. Dette lille programmet endret hele simulatoren, og ga lyseffekter og diverse andre effekter man aldri før hadde sett.

Kort tid etter at det ble klart at Yuri besluttet å ikke oppdatere dette til Prepar3D v4, så kom en annen mann på banen. Matt Davies. Kjent på Youtube for sine videoer som omhandler Prepar3D og FSX. Han har kjøpt kildekoden til programmet fra opphavsmannen og vil nå videreutvikle og oppdatere det til Prepar3D v4. Mer gledelige nyheter kunne man ikke ha fått. Dette nye programmet vil være klart om kort tid og vil inneholde en hel rekke nye funksjoner som et eget “community” ala det man nå har i Chaseplane, hvor brukere av programmet kan lage egne presets som man kan dele med andre. I tillegg vil alle funksjonene fra tidligere være oppdatert til P3D v4. Dette vil nå være “payware” som vil si at man må kjøpe programmet. Men det vil i såfall være den beste investeringen man kan gjøre.

Programmet har nå også fått egen nettside: www.simtweaks.com


Her er hva Matt Davies skriver på avsim:

Apologies for missing this thread – I actually didn’t know that AVSIM offered a forum section for PTA.

Thanks for the kind words and I really hope that myself & my team can bring PTA to a whole new level of awesome. The tool as it stands, is incredible. We’ve taken it and reworked it for Prepar3D v4. We’ve got a huge list of features that we’ll be adding to it in the not too distant future and I’ll post those once we’ve got the release out of the way.

I should have it to you by the end of the week.

It’ll be available via my own site (https://www.simtweaks.com) & also via SimMarket.

It’s been an interesting couple of days – it’s either been people absolutely loving the fact that PTA wont now be a thing of the past, or people wanting to watch me burn. Interesting community we have at times.

Anyway, I’ve been as transparent as possible but if you have any questions then I’ll do my best to answer them.

Again, thanks for the kind words of support – it means a huge amount.

Vi her på flightsim.no følger med i spenning og kommer tilbake med mer informasjon etterhvert.