Om flightsim.no

Banner flightsim.no

Det nye Flightsim.no!

…vi kaller det “det nye…” en stund til

Februar 2016

Geir Teigo og Bobbo Kristoffersen kjøpte nettstedet i romjulen 2015 etter at forrige eier besluttet å legge ned nettstedet som har vært den beste resursen for flysimulatorhobbyen i Norge siden 1997.
Vi syns det var for synd at all den informasjonen som lå i forumet skulle gå tapt for all fremtid, og fikk tilslag på å kjøpe merkenavnet og ta over databasen og nettstedet forøvrig.
Forumet fikk en rask oppgradering og levde videre som før, men nettstedet trengte en total oppussing. Vi bestemte fort at vi starter på nytt, med ny plattform, nytt design og nytt innhold.
Da det ble kjent at vi hadde fått kjøpe nettstedet, fikk vi raskt tilbud om hjelp, og denne hjelpen takket vi ja til fra Jan Reidar Storelvmo. Denne har vist seg uvurderlig og har vært hovedgrunnen til at vi fikk opp igjen nettstedet i ny drakt så raskt som vi klarte.
Frivillighet og deling av gratis, hjemmelaget software er noe som har vært beskrivende for miljøet i alle år.
Noen signaler vi hadde plukket opp i miljøet, var behovet og ønsket om et nytt og fungerende Filbibliotek for å dele freeware. Vi lanserte denne tjenesten ganske raskt, men vi er enda ikke helt i havn med design av denne siden. Vi merker også at vi gjerne skulle hatt bedre nedlastingskapasitet, men bedre kapasitet koster penger, og siden vi ikke har nettbutikk som genererer inntekt, får vi inntil videre klare oss med det vi har.
Nettbutikk er det ikke aktuelt for oss å starte opp med, da tilbudet på nedlastbar programvare og videoer nå er så god at det blir mye jobb for lite penger.
Vi driver nettstedet på fritiden og har alle fulltidsjobber, så å drive butikk “på si” skal kaste godt av seg før det er verdt å gå i gang med. Vi overlater dette til de som kan, og har tid til å drive butikk på skikkelig vis.
Nettstedet vil utvikle seg over tid, og vi arbeider med noen små og store endringer som kommer utover året.

Vi håper du finner artiklene vi publiserer interessante og tips oss gjerne om du vet om personer eller programvare vi bør sette fokus på.

 

Vennlig hilsen

Team Flightsim.no