Donering

Flightsim.no er nå et rent fritidsprosjekt som ikke har nettbutikk som genererer inntekter for drift. Nettstedet er flyttet fra dedikert server til et webhotell, men det er fremdeles ikke gratis.
Vi prøver så lenge vi kan å ikke kjøre reklame på nettstedet, men er da avhengig av noe støtte fra miljøet for å holde nettstedet operativt.
Nettstedet benytter bl.a. en rekke plugins som gir funksjonaliteter til f.eks. feed fra Facebook, selve layout malen, filbiblioteket etc. Bedre funksjoner krever betalingsløsninger, og eventuelle overskudd fra donering til flightsim.no, vi gå direkte til innkjøp av bedre funksjonalitet og løsninger.

Vi har allerede mottatt doneringer som dekker rene driftsutgifter i 2018, og enda litt til. Vi setter av penger til neste års domenekostnader fra det som kommer inn, men vi ønsker å investere i en ny programvare for forumdelen først.

Vi har hatt planer om å gjøre Flightsim.no om til en klubb, men inntil videre håndteres “klubbkassen” via oss som privatpersoner.

Det er fullt mulig å donere på VIPPS til telefonnummer 95208181. Husk å merke betaling som donering til flightsim.no! Alle midler settes over på egen klubbkonto.