Orbx Hammerfest (ENHF) lansert!

Idag ble Orbx sitt Hammerfest (ENHF) scenery sluppet til FSX og Prepar3D! Dette er et scenery utviklet av nordmannen Finni Hansen for Orbx. Sceneryet dekker selve flyplassen med kurvet rullebane og detaljert ned til den minste detalj og inneholder til og med modellering inni selve terminalen. Flyplassen kommer med et fotoscenery av selve flyplassen i 10cm per piksel og 50cm per piksel for området rundt. Men det er ikke bare selve flyplassen som er modellert her – men også selve byen Hammerfest. Dette ser mildt sagt praktfult ut og det er ikke vanskelig å se at utvikleren har brukt mye tid og ressurser på dette og resultatet ser helt fantastisk ut. Sceneriet kommer også med Ai fly samt Hurtigruten som går til og fra Hammerfest. I tillegg får man med alle Flow teknologiene til Orbx. Vi vil med dette gratulere Finni Hansen med nok et mesterverk!

Sceneriet krever Orbx FTX Norway installert.

Dette kan nå kjøpes direkte via FTX Central v3 eller via nettsiden.

Les mer og kjøp her: https://orbxdirect.com/product/enhf

 

Noen bilder lånt fra Orbx: