Airports of Norway v3.78 er nå tilgjengelig!

Andrew Thomsen, mannen bak Airports of Norway (AoN) lanserer nå nok en oppdatering til Airports of Norway. Det er versjon 3.78 som nå lanseres. Denne er utviklet til P3D, men fungerer også helt fint i FSX. Denne freeware pakken er et must for alle flysimmere og kommer med utrolige 34 norske flyplasser, fult detaljert! Mange av disse har custom gmax modeller med fotoscenery som dekker flyplassene. Dette er et fantastisk prosjekt som har gitt mange norske flysimmere inspirasjon til å fortsette denne herlige hobbyen vår. Denne er nå klar for nedlastning fra filbiblioteket her på flightsim.no!

Dette er nytt i versjon 3.78:

  • kraftig oppdatert Skagen (ENSK) med nye gmax modeller og andre detaljer
  • Tromsø lufthavn (ENTC) er oppdatert med ny apron, parkeringer, ground marking og edge lights
  • en rekke småfikser for Kristiansand lufthavn Kjevik (ENCN

Andrew annonserer også at det vil komme en oppdatert Norske Broer om ikke lenge med ny flatten for Sandnessundbrua. Du kan lese mer om Andrew Thomsen i “Entusiasten” rubrikken vår her på siden: https://www.flightsim.no/2016/01/29/entusiasten-andrew-thomsen/

Last ned AoN 3.78 fra vårt filbibliotek

Diskuter utgivelsen i vårt forum