Notodden lansert for FSX/P3D

Den kjente utvikleren Orbx lanserte i forrige uke Notodden flyplass til både FSX og P3D (alle versjoner). Denne flyplassen er utviklet av nordmannen Finn Kristoffer Hansen for Orbx. Dette er en småflyplass som ligger i Telemark fylke, og er mye brukt i forbindelse med seilflyging. Flyplassen har også daglige avganger til Bergen og Stavanger. 

Denne flyplassen har vært under utvikling en stund nå, og i likhet med alle andre produkter fra Orbx så kan man forvente seg superdetaljert scenery. Dette sceneryet er intet unntak. Utvikler reklamerer med høydetaljert flyplass med alt av bygninger samt en hel rekke bygninger og hus i området rundt flyplassen. Over 500 hus skal vistnok være modellert og håndplassert. Selve flyplassen har fotoscenery med 10cm/pixel og området rundt har 50cm/pixel. Sceneriet kommer dessuten med alle object flow teknologiene til Orbx, både vinter og sommer teksturer, statiske fly og andre flyplass objekter samt et kontrollpanel for å konfigurere hvor detaljert sceneriet skal være. Dette er bare en liten oppsummering. For mer informasjon og bilder, anbefaler jeg at du sjekker ut produktsiden hos Orbx.

Dette ser veldig lovende ut, og vi på flightsim.no gratulerer utvikler Finn Kristoffer Hansen med en fantastisk utført jobb! Vi ser frem til flere lekre produkter fra denne karen.

 

Les mer og kjøp her: https://fullterrain.com/product/enno