FSFX Packages – spesial effekter til simulatoren

FSFX Packages er i løpet av kort tid blitt et kjent navn i sim miljøet. Selskapet leverer spesialeffekter til simulatoren som nye regn og snø effekter, kondens striper, jet wash, røyk fra bremser og hjul med mer. Selskapet har også utviklet egne effekt pakker til fly som PMDG 737NGX, PMDG 777 og Aerosoft Airbus 320. Flere produkter er også under utvikling, blant annet for Majestic Dash 8 Q400.

FSFX Packages ble kjent etter lanseringen av “Precipit FX”. Dette er en effekt pakke som i hovedsak forbedrer regn og snø effekter til å se vanvittig mye bedre ut enn dem som følger med i FSX og P3D. Bare disse effektene alene er verdt prisen til produktet. Men det stopper ikke her. Med på kjøpet får man også nye effekter som helt nye og forbedrede kondensstriper, jet wash, vingetipp virvler, røyk fra bremser og effekter fra hjulene når man takser på vått underlag som snø eller regn. Dette er generelle effekter som automatisk legges til alle flyene man har installert i simmen, og vil endre seg alt etter hvor stort flyet man flyr er.

Denne videoen demonstrerer PrecipitFX:

Det stopper ikke her. FSFX Packages har også utviklet effekt pakker til en rekke populære fly som PMDG 737NGX (hele serien), PMDG 777 (200 & 300) samt Aerosoft Airbus 320. Det siste produktet fra selskapet heter 737 Immersion og er en effektpakke til PMDG 737NGX (alle variantene). Dette er en spesialtilpasset effektpakke som har vært i utvikling over lang tid. Med denne installert vil man under riktige værforhold få kondensering inni jetmotoren når man gir på under take-off samt også under lave hastigheter under de rette værforholdene. I tillegg får man helt ny og forbedret vinge kondensering, nye touchdown effekter, røyk fra motorene når man starter i kaldt vær, jetblast under regn og snøforhold, helt nye volumetriske lys, snø/regn sprut når man setter motorene i revers under landing i regn og snø forhold og mye mer. Dette er simpelthen imponerende og råstilig, og legger en ekstra touch over hele fly opplevelsen.

Videoen under demonstrerer 737 Immersion til PMDG 737NGX:

Vi anbefaler alle å ta en titt på nettsiden til FSFX Packages for å lese mer: http://www.fsfxpackages.com

Du kan også sjekke ut Facebook siden til FSFX Packages for flere bilder og se flere promo videoer fra Youtube.