Freeware: Navid’s Skyset 2016

Lei av REX eller ønsker du noen flere gratis alternativer – men som er minst like bra som REX og tilsvarende betalingsprogrammer? Da kan vi på det varmeste anbefale Navid’s Skyset 2016. Denne er nå ute i versjon 3 og byr på erstatningsteksturer for himmel og sol. Disse er spesialtilpasset de skandinaviske landene og forholdene som er her og er noe av det mest imponerende vi har sett. Ikke engang REX kan måle seg mot denne. Attpåtil er det freeware. Det har vært stadig oppdateringer til denne freeware pakken av utvikleren Navid Hashemi som er svensk. Denne pakken gir deg sol og himmelteksturer til alle årstider, samt til alle tider på døgnet. Resultatet er mildt sagt imponerende.

Denne fungerer i både FSX og P3D. Samme mannen har også laget to pakker til som heter Navid’s Sun 2017 og Navid’s Moon 2017. Begge er freeware og gir en ganske markant oppgradering av både sol og måne til noe som ser mye mer realistisk ut enn hva som er standard i P3D. Dette er det beste vi har kommet over så langt av tilsvarende alternativer, både når det gjelder freeware og payware. Og har du ikke prøvd disse pakkene før, kan vi anbefale dem på det varmeste.

Under finner du noen bilder med disse teksturene i bruk (bildene er lånt fra hjemmesiden til Navid).

 

Husk backup av gamle teksturer før du overskriver dem!

Navid’s Skyset 2017 er forøvrig under utvikling og skal komme ut i slutten av året ifølge nettsiden og utvikleren selv.

Last ned og les mer på hjemmesiden til Navid: http://navidh.se/index.html

 

navid8 navid7 navid6 navid5 navid4 navid3 navid2 navid1