Sogndal (ENSG) av JTA Simulations lansert!

Sogndal (ENSG) er nå klar for nedlastning fra filbiblioteket vårt her på flightsim.no. Dette er en fantastisk freeware pakke av en av de mest utfordrende flyplassene å fly til her til lands, nemlig Sogndal Haukåsen lufthavn. Denne pakken er laget av Augustin Winther og Jan Tore Elvheim, eller JTA Simulations som dem kaller seg for. Sceneriet kommer med fotoscenery for selve flyplassen, custom autogen, bygninger og bakke teksturer. Flyplassen er også optimalisert for AI trafikk og FPS.

Vi på flightsim.no kan varmt anbefale denne herlige freeware pakken! Fyr opp Dash’en, finn frem approach kartene og gjør deg klar for en meget krevende flyplass. For en ekstra utfordring kan vi anbefale litt ruskete vær og redusert sikt.

Pakken krever FTX Norway installert.

Diskutér utgivelsen i forumet vårt her

Last ned gratis fra filbiblioteket vårt

ensg4 ensg3 ensg2 ensg1 ENSG_9.jpg ENSG_6.jpg ENSG_7.jpg