PMDG B747-400 Queen of the Skies II lansert!

Da var den omsider endelig her, PMDG B747-400 Queen of the Skies II! Til FSX og P3D. Etter å ha vært under utvikling over mer enn 3 år, kan vi nå endelig få nyte herligheten. Dette er nå PMDG sitt nye flaggskip og setter nye og enda høyere standard når det gjelder passasjerfly simulering til FSX og P3D. Denne “base” pakken kommer med Boeing 747 i flere ulike varianter og motortyper og er uten tvil det ypperste og mest avanserte Boeing 747 du får til privat markedet akkurat nå. Det kommer også en expansion pack litt senere som gir deg B747-8i. Alt av systemer osv er simulert til den minste detalj inkludert flyge egenskapene med de ulike motor typene m.m. Og flere tusen sider med dokumentasjon og manualer følger naturligvis med til de som vil gå skikkelig inn i dybden. Vi trenger vel egentlig ikke å si så mye mer.

Les mer og kjøp hos PMDG: www.precisionmanuals.com