Trist nyhet: Real Air Simulations legger ned

Det er med stort sjokk og vantro at vi leser at Realair Simulations nå legger ned og dermed slutter å selge sine produkter. Dette er av personlige årsaker ifølge Realair. Realair er kjent for å ha levert noe av det ypperste av GA fly til FSX og Prepar3D i en årrekke. Dem er de siste årene mest kjent for flyene Lancair og Beech Duke B60 (både piston og turbin). Disse har vært helt utenom det vanlige når det kommer til flymodell, og var de første til å simulere realistisk stall og spinn i FSX. For å ikke snakke om sideslip. De siste utgivelsene av Lancair og Beech Duke har høstet ekstremt gode kritikker og har uten tvil vært noe av det beste man får tak i av GA fly.

Det blir heller ingen piston utgave av versjon 2 av Beech Duke B60, noe som er veldig trist.

Under er sitat fra utviklerne selv:

Hello Everyone, With regret I am sad to announce that RealAir Simulations has closed its doors to new customers. I have been aware for a long time that our loyal customers have been frustrated at the lack of progress on the awaited Piston Duke B60 for P3D and its integration of GTN gauges for both FSX and P3d. Unfortunately there have been personal circumstances for some time which have now escalated to the point where we feel continuing is not viable. I had hoped that we could find a way through, but it is clear that it would be difficult to continue on a level commensurate with our high standards of support and development, and rather than slowly wind down we have decided to shut the business.

Our current customers can be assured of support if they need it, but RealAir will no longer sell products or updates as from today. It is possible in the future that I may work again on occasional projects on a modest level but I have reached retirement age and Sean has coped with a loved one’s illness for some time. We feel there is not the scope, for now, to keep RealAir going without harm to the well being and health of all involved…

Interesserte kan lese mer på Avsim forumet her: http://www.avsim.com/topic/498823-realair-simulations-closure/?hl=%20airdailyx
Sjekk også ut nettsiden til Realair: www.realairsimulations.com