FSlabs Airbus A320 til Prepar3D

FSlabs sitt flaggskip, Airbus A320 er i full beta testing til Prepar3D noe den har vært en stund nå. Airbus 320 ble lansert til FSX tidligere i høst, og har siden da vært mer eller mindre i konstant utvikling og testing i Prepar3D, samtidig som det har vært jobbet med oppdateringer til FSX versjonen. FSlabs fyller tomrommet og etterspørselen av en skikkelig simulert Airbus til FSX/P3D, noe som har vært mangelvare i åresvis. Aerosoft har riktignok en ganske brukbar Airbus 3-serie, men denne er ikke av samme kaliber som Fslabs sin når det gjelder dybde i simulering av systemer og flymodell. Fslabs sin Airbus er en meget kompleks addon som simulerer Airbus 320 ned til den minste detalj. Dette er en simulering i klasse med PMDG og et must for alle Airbus entusiaster. Dette produktet har allerede vunnet flere priser siden den ble lansert. Vi P3D brukere og Airbus entusiaster gleder oss enormt til denne utgivelsen, og er vi heldig har vi den før jul.

Under er en promo video fra produsenten selv: