Ultimate Traffic Live

Ultimate Traffic 2 fra Flight1 begynner å dra på årene nå og det har heller ingen offisiell støtte for P3D. Det har også vært noe labert med oppdateringer det siste året. I brukerforumet til Ultimate Traffic 2 kan man nå lese at utviklerne søker etter beta testere til deres nye produkt, Ultimate Traffic Live. Dette skal være en videreutvikling av UT2, hvor dem har tatt det beste fra UT2 samt lagt til nye funksjoner og deretter utviklet et nytt AI program fra bunnen av. Mye tyder på at dette ikke er så alt for langt unna lansering, i og med at dem søker etter beta testere.

Vi gleder oss iallfall til dette, spesielt siden AI trafikk har vært mangelvare i P3D v3 og vi har vært helt avhengige av å lage AI trafikk selv. Uansett kan mye tyde på at dette blir et veldig bra konsept og alternativ til oss “late” FS brukere som vil ha en ferdigpakke for hele verden hvor man selv kan konfigurere hva man ønsker osv. Foreløpig er det ingen offisielle annonseringer vedrørende dette programmet, men vi kommer til å følge med og komme tilbake med mer informasjon etterhvert. Ultimate Traffic Live skal være kompatibelt med både FSX og P3D.