Airline2Sim 777 Cadet training program

Airline2Sim har nå lansert sitt PMDG Boeing 777 treningsprogram. Dette er videoer som tar for seg det aller meste som har med PMDG Boeing 777 å gjøre. Her lærer du det aller meste. Alt fra oppsett av flyet, systemene, motorene, hvordan fly approacher, sjekklister og prosedyrer, fmc programmering, flygeplanlegging, drivstoff planlegging og mye mye mer. Alt er enkelt forklart og demonstrert i videoene. Samme selskapet har også treningsprogram til andre flytyper som f.eks Majestic Dash 8 Q400. Flere treningsprogrammer er under utvikling og vil komme i 2017. Blant annet til FS Labs Airbus 320 og PMDG Boeing 747.

Er du klar for å lære å mestre dette flyet? Da burde du kanskje ta en titt på dette treningsprogrammet. Hele herligheten koster 40USD og gir deg umiddelbart tilgang til alle treningsvideoene.

Les mer og kjøp her: https://www.airline2sim.com/course/777/

 

Her er en demo video: