FSlabs Concorde X nå tilgjengelig for P3D

FSL-CONCORDE-X

Concorde i sin skjønne prakt. Bildet er lånt fra flightsimlabs.com

FSlabs som er firmaet bak Concorde X, har nå sluppet en oppdatert versjon med full P3D støtte. Dette er versjon 1.3, som for første gang er fult kompatibel med Prepar3D. Blant nyhetene her i denne versjonen er kraftig reduksjon i VAS med rundt 300-350 MB, noe som er rimelig bra. Denne versjonen støtter også FSX, FSX:SE og P3D. Men det stopper ikke her. Denne versjonen er kraftig overhalt og kommer med forbedringer av nattbelysning, aerodynamikk, autopilot og mye mer.

Dette var flyet som fløy London – New York på knappe 3,5 timer i sin tid, og billettprisene lå på rundt 50.000 kr en vei. Til sammenligning bruker vanlige rutefly rundt 8 timer på samme ruten. Concorde cruiset på 60.000 fot og hadde en masj hastighet på over 2 Mach, altså over 2 ganger lydens hastighet. Til å være et passasjerfly produsert på 60-tallet er dette mildt sagt imponerende. Ingen passasjerfly har i ettertid kunnet overgå Concorde. Desverre ble flyet tatt ut av produksjon etter en stygg ulykke på begynnelsen av 2000-tallet. Men nå har vi simmere muligheten til å fly denne fantastiske maskinen i en meget godt simulert utgave der det aller meste er simulert med pinlig nøyaktighet. Alt fra systemer til aerodynamikk er simulert så nøyaktig som overhodet mulig. På Concorde måtte man flytte fuel underveis for å få riktig balanse i flyet og for å kunne nå de hastighetene flyet fløy med. Dette kan nå også du bryne deg på i simulatoren. Dette er et dog et meget avansert produkt kanskje ikke egner seg for de aller ferskeste av oss. Flyet vil kreve en del lesing og studering for å beherske skikkelig, men fy fader så gøy det er når man først har lært seg å operere det.

 

Les mer og kjøp her: http://www.flightsimlabs.com
Du kan også sjekke Facebook siden: https://www.facebook.com/flightsimlabs