FSlabs Airbus 320 i betatesting

Etter flere års arbeid gikk FSlabs sin Airbus 320 i beta testing i begynnelsen av desember i fjor (2015). Dette er et produkt både jeg og resten av flysim miljøet har store forventninger til. En skikkelig simulert Airbus er noe vi har savnet i mange mange år på simulator fronten. Iallfall for FSX/P3D. Utvikleren lover en fult simulert Airbus 320 for de mest hardbarka simmerne som ønsker realisme og full system simulering etc. 

Preview av flightdeck på FSlabs sin kommende Airbus 320.

Preview av flightdeck på FSlabs sin kommende Airbus 320.

Dette er et produkt som har vært i utvikling over lang tid. Dette blir ifølge FSlabs en full skala simulering i kategorien “study level” av Airbus 320, noe både jeg og sikkert mange andre har savnet. FSlabs er tidligere kjent for sin simulering av Concorde, som vi har omtalt tidligere her på flightsim.no. Beta testingen av FSlabs sin Airbus 320 har pågått nå siden begynnelsen av desember i fjor, og går alt etter planen er det nok ikke lenge før vi har denne i hende. På Facebook siden til FSlabs finner man preview bilder av flyet i ulike liveries. Det finnes også en del bilder av cockpit, samt at man på FSlabs sin Youtube kanal også kan se et par smakebiter i form av noen korte videosnutter. FSlabs er kjent for å levere kvalitet og ikke forhaste seg når dem utvikler nye produkter, noe som gjør at jeg er veldig spent på dette produktet. Det vil garantert komme en omtale av dette produktet etter lansering som kan leses her på flightsim.no.

Mer informasjon finnes her: http://www.flightsimlabs.com/
FSlabs kan også følges på deres egen Facebook side her: https://www.facebook.com/flightsimlabs

 

fslabs a320 sas

FSlabs sin Airbus 320. Her i fargene til SAS.

Sjekk også ut promovideo fra Youtube her: https://www.youtube.com/watch?v=2bcjiOajGoA