35% rabatt hos Orbx ut desember!

Den velkjente utvikleren Orbx kjører nå en kjempekampanje der dem tilbyr 35% rabatt på alle sine produkter ut desember. Så nå er det sjansen å kjøpe noen fine julegaver til seg selv eller andre simulator entusiaster. Tilbudet gjelder fram til 1. januar 2017. Vær også oppmerksom på at tilbudet gjelder ikke produkter lansert etter 1. november i år. Bortsett fra dette gjelder tilbudet alle Orbx sine produkter.

I samme slengen kan vi jo også nevne at Orbx nylig lanserte FTX Central versjon 3. Det som er nytt i versjon 3 er at man nå kan kjøpe direkte fra FTX Central og installere produktene ved noen få tastetrykk direkte fra FTX Central. Man trenger ikke lengre å laste ned installasjonsprogrammer i hytt og pine for så å måtte lagre disse. Det samme gjelder også oppdateringer, både av addons, oppdateringer til FTX Central samt denne berømte Orbx libraries oppdateringen som kommer med jevne mellomrom. Med FTX Central versjon 3 gjøres nå alt automatisk. Og finner man et produkt man har lyst på kan man ved noen få museklikk kjøpe dette for så å installere direkte via FTX Central. Dette gjør det veldig enkelt for oss forbrukerne og vi kan ikke si annet enn at dette er helt genialt.

Her er det bare å si løp å kjøp!

Sjekk ut Orbx her