PMDG Boeing 747-400 Queen of the Skies II i beta

PMDG’s nye flaggskip, Boeing 747-400 Queen of the Skies versjon 3 er nå i beta testing. Dette er et produkt som i likhet med alle andre kvalitetsprodukter fra PMDG har vært under utvikling veldig veldig lenge. Dette produktet har i lengre tid (siden sommeren) vært under såkalt “teknisk beta testing” av fagfolk på flytypen (kapteiner, styrmenn og ingeniører/teknikere). Dette for å gi oss et så realistisk produkt som overhodet mulig. 1. oktober i høst gikk Boeing 747-400 til PMDG i vanlig beta testing blant utvalgte beta testere. Siden da har det kommet en rekke nye screenshots av herligheten. Det er også et par videoer tilgjengelige som viser flyet i mer detalj. Enda så gjenstår det nok et par måneder til før vi kan forvente oss en lansering – men det nærmer seg med stormskritt. Vi kan ikke si annet enn at vi gleder oss. Det skal også etterhvert komme en “addon” pakke med Boeing 747-8i, som krever at man har hovedpakken.

Under har vi lånt noen bilder fra forumet til PMDG av brukeren “jorgemoya”:

pmdg1 pmdg2 pmdg3 pmdg4

Interesserte kan følge med i forumet til PMDG: http://www.avsim.com/forum/351-pmdg-general-forum/

Under finner du Froogle sin “first impressions” video av PMDG Boeing 747-400: