FTX Global Auroras

Et nytt kommende produkt fra Orbx har nå blitt annonsert. Som navnet tilsier så burde dette ha noe med nordlys (eller sørlys) å gjøre, eller Aurora Borealis som det også kalles. Og det er nettopp det dette produktet fra Orbx nå ønsker å introdusere i simulatoren. Vi har tidligere sett dette i ENVTEX som etter hva vi vet var de første til å introdusere dette i simulatoren. Nå skal også Orbx prøve seg på dette. Denne addonen vil altså gi deg nordlys og sørlys i simulatoren – over hele verden i de områdene hvor nordlyset og sørlyset er synlig. Foreløpig vet vi lite om pris og når dette skal lanseres. Eneste vi vet med sikkerhet er at dette er under utvikling og skal være kompatibelt med både FSX og P3D. Under finner dere noen bilder, og det er verdt å merke seg at dette er såkalt “work in progress”, altså bilder fra et uferdig produkt.

Du kan lese mer hos Orbx her: http://www.orbxsystems.com/forum/topic/129231-ftx-global-auroras-northern-lights/

Noen bilder lånt fra Orbx: