FS Labs lanserer A320 til P3D!

Etter en lang ventetid for oss P3D brukere så er nå FS Labs sin Airbus 320 endelig lansert til P3D. FSX versjonen kom ut for ca et halvt år siden og mange Airbus fans har iherdig ventet på at denne skulle lanseres til P3D. Nå er den endelig her!

Dette er den ultimate simuleringen av Airbus 320, og den mest komplekse og avanserte Airbus 320 simuleringen du får til FSX/P3D. Prisen for herligheten er på stive $139.95, men du får da det beste som er å få tak i av Airbus 320. FS Labs har gått langt i å simulere dette flyet ned til den minste detalj på PMDG nivå. Dersom du allerede har FSX versjonen kan du imidlertid oppgradere for $39.95. Kvalitet koster, og om denne holder like høy standard som FSX versjonen, noe vi er ganske sikker på at den gjør, så vil det være verdt hver eneste krone.

Vi kan ikke si annet enn løp og kjøp!

Les mer og kjøp her: http://www.flightsimlabs.com/index.php/a3xx-master-series-a320-3/

En liten promo video: