REX Worldwide Airports HD

Et nytt produkt fra REX er nå like om hjørnet. Dette ble først annonsert i juni i år under FlightsimCon. Nå er den endelig like om hjørnet. Dette er en addon som bytter ut en hel rekke teksturer i simulatoren med nye fotorealistiske i HD. Blant annet kan vi nevne:

  • flyplass bygninger, jetways og hangarer mm
  • bakke fartøy som push back trucker m.m.
  • rullebane, taksebane og appron teksturer mm

En god del av teksturene i FSX/P3D stammer helt tilbake til FS2004 og er i elendig oppløsning. Med denne pakken så vil man kunne bytte ut disse med fotorealistiske teksturer i HD, noe som vil gi et kraftig løft på default flyplassene. Produktet er enda ikke lansert, men vil være kompatibel med både FSX og P3D. Vi lar bildene tale for seg.

Les mer på nettsiden her: http://www.rexworldwideairports.com/

 

build01 build03 coh02 coh03 jet03 term01