Orbx Sogndal Haukåsen lansert!

Kort tid etter annonseringen av dette nye sceneriet er det nå lansert og kan kjøpes fra Orbx eller via FTX Central! Denne skrev vi om for bare noen dager siden. Dette er en veldig krevende flyplass som ligger på et platå på 1633ft, og er en kort rullebane midt i mellom fjorder. Widerøe er det eneste flyselskapet som flyr til flyplassen med sin Dash 8. Sceneriet dekker både flyplassen og området rundt og prisen ligger på 32.95 australske dollar, som vi si rundt 200 norske kroner.

“This is the second Norwegian airport for Orbx senior developer, Andreas Hegi, whose previous airports include such classics as Concrete Muni and Orcas Island. Sogndal Haukåsen Airport has been beautifully crafted by Andreas with realistic hi-def textures. The airport is nestled on a 1’633ft plateau which makes for a very challenging approach!”

Sceneriet inkluderer:

• Incredibly detailed, high definition rendition
• Scenic fjord landscape location
• Offers stunning visual/instrumental approaches
• Realistic HD textures created from on-site photography
• 30cm per pixel coverage
• Features Orbx Flow technology
• Includes the cities of Kaupanger & Sogndal with many custom objects
• Hand placed autogen”

 

Les mer hos Orbx