Vi gjør plass til X-Plane i forumet

Vi er skikkelig spent på lanseringen av X-Plane 11 som etter annonsering skal lanseres til jul, og vi har tro på at det med denne lanseringen blir større behov for å diskutere denne simulatoren i ordnede former på Flightsim.no. For å være forberedt, har vi derfor gjort noen endringer i forumet som gir tilnærmet samme oppsett som P3D og FS-serien har og alltid har hatt.
Vi lar den nye forumstrukturen får leve litt før vi tar vurdering på videre endringer, men kom gjerne med innspill dersom du ser at vi kan gjøre det bedre.

Når vi er inne på XP, så trenger vi helt klart en ny administrator til XP-avdelingen på forumet og en som kan poste en og annen nyhet om XP på nyhetsfeeden, da XP ligger utenfor dagens teammedlemmers ekspertise.
Har du en peiling på XP og følger med på hva som skjer ute i verden på XP-fronten, har vi lyst til å ha deg med på laget. Send oss en beskjed eller PM på forumet!