Active Sky 2016 lansert!

Værprogrammet Active Sky 2016 samt Active Sky Cloud Art er nå lansert og tilgjengelig for nedlastning. Dette er siste skrik på værfronten og dette er oppfølgeren til Active Sky Next som nå har vært ute i noen år. Mye er nytt og forbedret i 2016 versjonen. Det er egne lisenser for FSX og P3D, så man kan ikke bruke samme lisens i begge simulatorene. Dem som allerede eier Active Sky Next eller Active Sky 2012 kan oppgradere til noe redusert pris.

Cloud Art er en tilleggspakke man må kjøpe utenom som er skreddersydd til å fungere med Active Sky. Dette er en ren teksturpakke som inneholder skyteksturer, himmel, sol og mye mer. Med denne så kan man endre teksturer mens simulatoren kjører og man vil umiddelbart se endringen. Dette har aldri før vært mulig og gjør at man mye lettere kan se hvordan ting blir seende ut.

Les mer om Active Sky 2016: http://www.hifisimtech.com/as16/

Kjøp hos Simmarket: https://secure.simmarket.com/advanced_search_result.php?keywords=active+sky+2016