FSLabs Airbus A320 for FSX lansert!

For alle hardcore Airbus og flysim entusiaster så kan man nå parkere Aerosoft sin Airbus for godt, for nå er den endelig her – FSLabs sin Airbus 320! For dem som ikke allerede har fått det med seg så er nå FSLabs sin mye etterlengtede Airbus 320 nå lansert for FSX. Dette er den ultimate Airbus addonen til FSX, og også snart P3D. Dette er en simulering i samme kvalitet som PMDG og Majestic, eller en såkalt “study sim”. Flyet er simulert ned til den minste detalj, og videoene fra Youtube fra dem som allerede har fått denne installert låter veldig lovende. Dette er et produkt som har vært under utvikling i ufattelige 6 år, og et produkt man aldri trodde skulle bli lansert. Men nå er den endelig en realistet. Prisen for FSX versjonen er på 99,95 USD. Stiv pris, men garantert verdt det. En P3D versjon er like om hjørnet.

Her er en preview video:

Løp og kjøp!

Les mer og kjøp her: http://www.flightsimlabs.com/index.php/a3xx-master-series-a320-3/