Norway GA Airfields versjon 3 lansert!

Jan Nordberg som har laget alle tidligere utgaver av Norway GA Airfields er nå ute med en veldig etterlengtet versjon 3.0 av denne fantastiske freeware pakken til P3D og FSX. Vi har allerede fått denne inn i filbiblioteket vårt her på flightsim.no klar for nedlastning. Dette er en pakke som kommer i 4 deler, og du trenger å laste ned alle delene.

Denne pakken inneholder en hel rekke mindre GA flyplasser spredt rundt i hele Norge. Vi kan nevne Kjeller, Starmoen, Reinsvoll, Elvenes og en hel rekke andre småflyplasser. Men denne pakken inneholder ikke bare småflyplasser. Den kommer med kraftige forbedringer av byer og tettsteder rundt om i landet med kaier, fabrikkområder, alpintbakker, fotoscenery som dekker småflyplassene i denne pakken, kirker og mye mye mer.

Nytt i versjon 3 er blant annet:

  • Tilpasset Tromsø til AON/FTX Norway eller AS TromsoX. Samme er gjort for AON/FTX Norway og AS SvolvaerX
  • Røst og Sørkjosen er blitt bebygd, ny Nordkapp i egen folder, Trondenes og 3 andre fort lagt til. Rørvik området har noen tillegg.
  • ENKJ Kjeller har nye filer og ENRO Røros nytt foto og andre tillegg.

Vi på flightsim.no kan varmt anbefale denne herlige freeware pakken!

Last ned fra filbiblioteket her