Global AI Ships Pack V1.0

Websider oppe å gå igjen, men det er tydelig at vi sliter litt med tekst-editor. Får ikke satt opp tekst med linjebrudd i alle innlegg, men har fått tilbake mediabiblioteket.
Det feirer vi med å laste opp Henrik Nielsens Global AI Ship Package v1.0. Her finner dere over 600 skip og ruter, inkludert fixer lansert medio april 2016. Du finner pakken i filbiblioteket. Enjoy

aiships USS_Halyburton_p3d_frigate Tug_New_York_P3D thetis_heli_P3D russ_1024 Riverboat_FSX_P3D pilica_p3d_fsx_ship patrol_ship_p3d P3D_russian_river_ship Oriana_Venice_P3D_1024 niels_juel_p3d_storm msc Moby_Wonder_Ferr_FSX_P3D Layla Istanbul_P3D_FSX_ships Ilha_Grande_Brasil_p3D Hurtigruten_Nordkapp_P3D Hong_Kong_P3d_Maersk_Ship Heli_Deck_Moby_Wonder Guangzhou_P3D_FSX_ship FSX_P3D_Rio_Ships FSX_P3D_Rio_De_Janeiro Finlandia_Ferry_P3D Eugen_Maersk_p3D Eckeroe_line_P3D_FSX Dubai_Americas_Cup_p3D Cruise_Ship_P3D aiships8 aiships7 aiships6 aiships5 aiships4 aiships3 aiships1