Sweden Design – BASE av Lennart Arvidsson

—OPPDATERT v.3—

 

Det var særdeles mye krøll med lanseringen av denne pakken, men vi har om ikke annet, lært en hel del til neste store lansering.
Serverkapasitet er utvidet til 40 samtidige nedlastinger etter at nettsidene gang på gang gikk i “lockout” etter for stor trafikk. Det er positivt med mye trafikk, men synd at vi ikke hadde tatt nok høyde for hvor mye trafikk denne populære filen genererte.
Takk for tålmodigheten til dere brukere, og beklager all tid dere har benyttet på å laste ned først feil fil, så en pakke som var skadet. Vi kan bare love at vi vil gjøre mer testing og skaffe ekstra kapasitet neste gang vi mistenker at en upload gir så stor respons.
Vi gleder oss til å se herlige screenshots av sørsverige i tiden fremover på forum og på FB.

Vi måtte dele den store pakken fra Lennart opp i to for at server skulle godta denne. Last ned Sweden Design Pakke 1 & 2 i Filbiblioteket.

Enjoy