Norske Broer v1.1 klar for nedlastning

Da har vår norske freeware entusiast, Andrew Thomsen oppdatert Norske Broer til versjon 1.1. Dette er en gratis freeware pakke som inneholder en hel rekke norske broer til FSX og P3D. Versjon 1.1 er en fullstendig overhalt bropakke der alle gmax modeller er fornyet med ekstra detaljer og helt nye teksturer. Versjon 1.1 innholder hele 11 broer rundt om i vårt langstrakte land. Denne pakken er tilpasset FTX Norway fra Orbx.

Norske broer versjon 1.1 inneholder følgende broer:

 • Grenlandsbrua
 • Helgelandsbrua
 • Hålogalandsbrua
 • Kvalsundbrua
 • Kåfjordbrua
 • Målselv bru
 • Sandnessundbrua
 • Sortlandsbrua
 • Tunebrua
 • Tromsøbrua
 • Veidnesbrua

Da gjenstår det bare å gratulere Andrew Thomsen med nok en kvalitetsutgivelse på den norske freeware fronten. Dette er en fantastisk fin pakke som alle burde legge inn i simulatoren. Veldig bra jobbet! Vi gleder oss til fortsettelsen!

Last ned gratis fra filbiblioteket her