Freeware: Navid lanserer oppdatert skypack!

Den svenske Navid Hashemi har lansert nye og oppdaterte freeware tekstur pakker. Navid er spesielt godt kjent for sin “Navid’s Sky” teksturpakke for FSX og P3D. Dette er en teksturpakke som endrer fargene på himmelen under ulike tider på døgnet, ulike årstider osv. Denne er spesielt tilpasset skandinavia og er noe av det beste vi har sett både freeware og payware. Vi har tidligere omtalt denne pakken her på flightsim.no. Nå er denne ute i 2017 utgave og utvikler har forbedret denne ytterligere. I tillegg har han to andre teksturpakker som vi også vil anbefale. Disse er også nå oppdatert til 2017 utgave. Dette er “Navid’s Sun 2017” og “Navid’s Moon 2017”. Disse gjør endringer og forbedringer av solen og månen i FSX og P3D til noe som ser bedre og mye mer realistisk enn hva som er default i både FSX og P3D. Dette anbefales!

Last ned gratis her: http://navidh.se/index.html

Noen screenshots: