Alta X under utvikling for FSX/P3D

Nok en norsk flyplass for FSX og P3D er under oppseiling. Den kjente norske utvikleren Jo Erlend Sund, mannen bak en rekke norske flyplasser som Gardermoen, Bergen, Tromsø, Svolvær med flere, holder nå på å utvikle Alta lufthavn for FSX og P3D. Utgiveren Aerosoft har nylig publisert bilder samt mer info på preview forumet sitt.

Aerosoft og utvikler Jo Erlend Sund lover med dette sceneriet en høydetaljert utgave av Alta lufthavn fult kompatibel med både FSX, FSX:SE og P3D. Sceneriet kommer med høydetaljert fotoscenery på 20 cm/pixel for flyplass området og 50 cm/pixel for området rundt. Flyplassen er høydetaljert med alt av flyplassbygninger, 3D snø, animerte folk på flyplassen, eget mesh som dekker hele området rundt Alta, statiske fly (valgfritt), realistisk nattbelysning og mye mye mer. Sceneriet kommer også med et konfigurasjonsverktøy som lar deg velge hvor detaljert du vil ha sceneriet for å tilpasse ulike PC spesifikasjoner. Bildene fra forumet til Aerosoft virker veldig lovende og dette er et produkt vi ser frem til.

Vi på flightsim.no gratulerer Jo Erlend Sund med nok en flyplass for Norge, og vi venter i spenning på flere norske flyplasser. Vi skal prøve å komme tilbake med en liten omtale når dette er lansert.

Les mer og se bilder på forumet til Aerosoft: http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/104576-alta-x-preview/