Eagle Dynamics annonserer DCS: Yak-52

På fredag annonserte Eagle Dynamics at de er godt på vei i utviklingen av en ny DCS-modul, denne gangen er det en Yak-52, og DCS-modulen er et direkte resultat av en kontrakt Eagle Dynamics har for å lage en profesjonell treningsmodul for Yak-52.

Eagle Dynamics sier at Yak-modulen deres har en “professional Flight Model”, full systemsimulering og også mulighet for “multi crew” (altså at man kan fly to mann i samme fly i multiplayer). Dette markerer også et paradigmeskifte i DCS, selv om Yak-en har en fortid som “basic trainer” for diverse Sovjet-stater er den i dag best kjent for sine egenskaper som GA-fly med aerobatiskeegenskaper. Dette betyr at Yak-en blir den første sivile modulen til DCS.

Foreløbig har ikke Eagle Dynamics annonsert noen slippdato, men det virker nærliggende å tro at vi ikke må vente så altfor lenge.