L-39 Albatros nå tilgjengelig for DCS: World

Etter måneder på beta-stadiet har nå Eagle Dynamics valgt å ta steget helt ut og har nå sluppet L-39 Albatros som en fullverdig DCS-modul. Og med fullversjonen av Albatrosen får vi nå også tilgang til “light attack”-versjonen L-39ZA, som til forskjell fra standard-versjonen kan bære litt av hvert av våpen.

DCS: L-39 Albatros kan kjøpes fra Eagle Dynamics sin E-shop og gir deg tilgang til to forskjellige versjoner av Albatrosen (treningsversjonen L-39C, og “light attack”-versjonen L-39ZA), modelert og simulert ned til minste detalj. Og som om ikke det var nok så åpner Albatros-modulen opp for noe helt nytt i DCS – delt cockpit. Det vil si at mens man selv sitter i forsetet kan man ha med seg en kamerat i baksetet.

Løp over til Eagle Dynamics sidene for å lese mer om Albatrosen hvis dette virker interessant!