Prepar3D v4 lansert!

En uke etter at den ble annonsert er nå Prepar3D versjon 4 endelig lansert! En full 64 bits simulator med en hel rekke forbedringer over versjon 3. De største nyhetene er 64 bit, dynamisk lyssetting, nye regn og snø effekter, performance forbedringer og helt nytt bruker grensesnitt. I tillegg følger det med noen nye fly og helikoptre. Og etter å ha prøvd ut denne nye versjonen så må vi si at vi er veldig optimistiske og veldig spent på fortsettelsen. De som kan vente noen dager kan med god samvittighet gjøre det, da det nok vil ta noen dager før mesteparten av addons er klart for v4. Det vi har sett så langt av v4 ser veldig lovende ut! Prisene for versjon 4 er samme som for versjon 3. 60 USD for Academic og 200 USD for Pro.

Kjøp Prepar3D versjon 4 her: www.prepar3d.com