Ezdok versjon 2.0 lansert!

For kort tid siden ble Ezdok versjon 2.0 annonsert på forumet til Flight1. Det ble i den forbindelse også vist frem en video av denne nye versjonen i bruk. Dette så veldig lovende ut. Nå er den imidlertid lansert og klar for kjøp. Denne nye versjonen inneholder blant annet et helt nytt brukergrensesnitt samt ny funksjonalitet m.m. Dem som allerede har lisens på versjon 1 kan oppgradere til versjon 2 til kraftig redusert pris (12.95USD). Dem som har kjøpt Ezdok versjon 1 i desember får gratis oppgradering til versjon 2. Produktsiden til Ezdok versjon 2 er enda ikke operativ fra flight1, men på forumet til Ezdok så finnes en link hvor man kan laste ned og kjøpe produktet allerede nå, og får umiddelbar tilgang til det etter kjøp.

Og da blir det spennende å se hvordan dette er og blir i forhold til Chaseplane.

Les mer og kjøp her: http://www.simforums.com/forums/topic57230_post360660.html#360660