Chaseplane for FSX & P3D

Ezdok som er en meget populær kamera addon, og godt kjent for oss flysim entusiaster har nå fått en tøff konkurrent. FSFX Packages sin Chaseplane er en kamera addon som erstatter den noe aldrende Ezdok fra Flight1. Dette er en helt ny kamera addon som har de samme funksjonene som Ezdok har samt mye mer, og i en mye mer brukervennlig innpakning. I tillegg byr den på en rekke nye funksjoner som Ezdok ikke har. Per dags dato kan man kjøpe Alpha versjonen av Chaseplane til noe redusert pris. Dette inkluderer gratis oppgradering til den endelige versjonen når den kommer ut.

Vi har såvidt fått testet alpha versjonen av Chaseplane og liker veldig godt hva vi ser. Til tross for at dette fortsatt er en alpha versjon så er produktet meget stabilt og enkelt å bruke i motsetning til Ezdok som mange har hatt en del utfordringer for å få til å virke. Chaseplane fungerer i alle versjoner av FSX samt P3D.

chaseplane2Med Chaseplane kan du selv definere uendelig antall kamera posisjoner, både inni cockpit og utenfra – på alle fly du måtte ha. Ved hjelp av enkle tastatur snarveier (som du selv kan bestemme) kan du kjapt bytte mellom de ulike kamera posisjonene. Du kan også plassere ut en statisk kamera posisjon på f.eks rullebanen eller andre steder på flyplassen eller området rundt. Men dette er bare de mest grunnleggende funksjonene. Du kan legge til spesialeffekter som simulering av g-krefter og akselerasjon på de ulike kamera posisjonene, landingseffekter når du f.eks lander hardt og mye mye mer. Alle kameraposisjonene du lager, lagres i en nettsky som gjør at om du må reinstallere simulatoren så vil du automatisk kunne hente ned alle lagrede kameraposisjoner til de ulike flytypene du har laget på få sekunder. Du kan også dele med andre som bruker denne addonen og prøve kamera sett som andre har laget til de ulike flytypene.

Siden produktet fortsatt er i alpha utgave er det enda funksjonalitet som ikke er implementert enda. Til tross for dette er produktet veldig stabilt å bruke og undertegnede, som har brukt Ezdok i mange år har allerede avinstallert Ezdok til fordel for Chaseplane. Dette er et produkt som vi anbefaler på det aller sterkeste og er et must for alle seriøse flysim entusiaster. Kjøper du produktet nå får du det til redusert pris og gratis oppgradering til den endelige versjonen når den er klar. I tillegg vil du kontinuerlig kunne oppdatere produktet etterhvert som nye oppdateringer kommer.

Les mer og kjøp her: https://fsfxpackages.com/en/ChasePlane/

 

Under er en video som viser frem hvilke muligheter som finnes i Chaseplane: