Prepar3D versjon 3.2 lansert!

I all stillhet og helt ut av det blå lanserte Lockheed Martin Prepar3D versjon 3.2 i forrige uke. Dette er i all hovedsak en bug fix og inneholder en hel rekke bug fixes fra versjon 3.1. Men ikke bare dette. Performance skal også være forbedret samt en del nye funksjoner som bølger som slår inn mot kysten, en funksjon som har vært savnet i Prepar3D som er å finne i FSX. Simdirector har også fått en kraftig overhaling, og når man starter opp simulatoren ser man ved første øyekast at menyene er omrokkert kraftig. Men det er allikevel ikke noe problem å finne frem.

Installasjonen er blitt uhyre enkel med Prepar3D v3. Man avinstallerer kun “Prepar3D client” for så å installere versjon 3.2 av “Prepar3D client”. Man slipper nå å reinstallere hele greia.

 

Les mer hos Lockheed Martin her: http://prepar3d.com/news/2016/03/113446/