Prepar3D versjon 4 lanseres 30. mai!

Endelig! Lockheed Martin har nylig annonsert at neste versjon av Prepar3D (versjon 4) lanseres 30. mai! Ryktene hadde rett, versjon 4 blir 64 bit! Nå kan vi si farvel til OOM og feilmeldinger som sier at simulatoren har gått tom for minne, som en god del av oss har plagdes med. En god del av addons vil være kompatible med v4, mens andre vil trenge en oppdatering. Mestparten av Orbx sine scenery addons inkludert FTX Norway er allerede kompatibelt med versjon 4. Active Sky 16 vil være kompatibel med v4 på utgivelsesdagen. Pluss mange mange flere. En ting som ikke er kompatibelt enda med v4 er FSUIPC. Hva som skjer her er enda ikke helt avklart. Ellers har blant annet PMDG, A2A, Aerosoft m.f. har sagt at oppdaterte versjoner av deres addons vil være klar for P3D v4 allerede dager etter utgivelsen.

Dette er nytt i Prepar3D v4:

  • 64 bit platform
  • Dynamisk lyssetting (endelig får vi ordentlige landingslys blant annet)
  • Regn og snø partikler
  • Visuelle effekter og teksturer i høyere oppløsning
  • Helt ny SDK
  • 3D trær autogen (beveger seg i vinden)
  • Performance skal være kraftig forbedret
  • Pluss en hel rekke andre forbedringer og godsaker som enda ikke er kunngjort

Flightsim.no kommer tilbake med mer informasjon!

Les mer hos Lockheed Martin: www.prepar3d.com

 

Et par videoer fra Prepar3D v4 beta: