flightsimnorway.com leverer Filarkivet

Etter et års drift av flightsim.no på ny plattform, ser vi noen ting vi gjør bra og andre ting som kan gjøres bedre. Filarkivet var en satsning vi ønsket fra dag #1, men løsningen vi fant og satset på, har vist seg å takle vår bruk dårlig. Hver download en bruker laster opp, krever at en admin er inne å legger til bilder via en annen editor enn den opplasteren har tilgang til, og dette er ikke måten vi ønsker å drive tjenesten på. I tillegg har vi gjentatte ganger måtte laste opp filer på nytt etter at disse på mystisk vis forsvinner. Filarkivet ble rett og slett ikke så bra som målet vi hadde satt oss.

Ole Almenningen har de siste årene satt opp en imponerende samling addons på sitt nettsted www.flightsimnorway.com, og vi er i dag glad for å kunne annonsere at vi har blitt enig om et samarbeid vedrørende nedlasting av nordiske freeware addons til våre simulatorer.

Filarkivet vil bestå som menypunkt på våre nettsider, men addons vil heretter finnes via kart med klikkbare iconer for å komme til nedlasting. Nye neldastinger som legges til den stadig voksende databasen, vil annonseres i nyhetsfeed og flightsim.nos facebookside.

Vi håper dere liker den nye løsningen, men vi tar som vanlig innspill fra dere brukere alvorlig, og vurderer alle innspill på forbedringer på løsningen vi her presenterer. Flightsim.no og flightsimnorway.com har tro på at samarbeidet vi her innleder, vil sikre dere brukere en enklere og tryggere tilgang til addons for alle de nordiske landene.

Ta en kikk på Filarkivet og la oss høre hva du mener