Eagle Dynamics slipper DCS: F/A-18C Hornet

Etter å ha vært under utvikling i nærmere åtte år er ventetiden endelig over, “early access” versjonen av DCS: F/A-18C Hornet er endelig her.

F/A-18 Hornet er vel en godt kjent maskin for de fleste, men for de som ikke har noen tidligere erfaring med flyet som pilotene kaller “the Bug” så er det et to-motors multirolle-kampfly, designet fra å operere fra hangarskip. Horneten har vært i tjeneste i USA siden 1983, men er også i tjeneste i Sveits, Spania, Kuwait, Malaysia, Finland, Canada og Australia og har også siden 1986 vært i bruk hosUS Navys demo team Blue Angels.

Eagle Dynamics har jobbet tett med Boeing for å forsikre seg om at DCS: F/A-18C Hornet blir det nærmeste man kan komme å fly en Hornet uten å verve seg i US Navy, og har igjen lovet å flytte grensene for hva vi kan forvente oss av en desktop-simulator. Og skal man tro alle preview-videoene på YouTube så har de gjort det igjen. Horneten vi får i dag er fortsatt i “early access”, hvilket vil si at den ikke har alle “bells and whistles” ennå, alt det grunnleggende er der, men de mer avanserte våpnene og sensorene er fortsatt under utvikling og vil komme senere.

DCS: F/A-18C Hornet er tilgjengelig fra Eagle Dynamics E-shop for $79,99.