JustSim lanserer EDDH – Hamburg

UPDATE:
I dag kom meldingen om at EDDH kan kjøpes og lastes ned.
Vi håper den er framesvennlig slik JustSim pleier å være. Aerosofts tidligere utgave av samme flyplass er svært tungdrevet, så undertegnede ser virkelig frem til fine opplevelser i tysk luftrom de nærmeste ukene. Hamburg er jo godt trafikkert på VATSIM og har generelt god ATC dekning, så her ser jeg for meg at det blir travelt fremover.
JustSim informerer om at SODE-funksjon for moving jetways vil komme i en egen oppdatering on to uker, og vi blir ikke forundret om det kommer 2-3 updates i løpet av de første 2 månedene også.
Flyplassen inneholder detaljerte teksturer av både bygninger, bakke og nærliggende områder, 3D belysning på ground, nøyaktig AFCAD i forhold til AI, fugler og annet som vi nå er godt vant med og forventer i kvalitetsaddons.

Lastes ned fra bl.a. Simmarket. Følg link for flere bilder og mer info: SIMMARKET

I ventetiden før EHAM var jeg på jakt etter en destinasjon i nærheten for å kunne ta raske hopp over til england, og Hamburg hadde vært et naturlig alternativ.
Det er imidlertid lenge siden Hamburg har vært godt gjengitt som addon, og det eneste alternativet var en foreldet FSX-variant.
I dag leser vi at JustSim annonserer nettopp Hamburg, og kjenner vi JustSim rett, så er release like rundt hjørnet.
2016 har vært året JustSim virkelig har kommet på banen som en stor og seriøs aktør, og Hamburg vil sannsynligvis føye seg inn i rekken over fine og godt gjennomarbeidede sceneries.
Justsim er mest aktiv på Facebook, men de har nylig lansert nye nettsider. På nettsidene er det ikke mye å finne i dag, men layout de har valgt tyder på at denne siden blir et fint utstillingsvindu når de får inn produktene sine.

Vi oppdaterer saken med flere bilder når vi finner de