Downloads friskmeldt

Endelig fikk vi has på problemet med downloadsfunksjonen!
Det er med lettelse vi kan melde at alle store downloads (over 512 Mb) nå lar seg laste ned uten å få skadede arkiver.  Desverre har ett av AoN Photoscenery forsvunnet, men vi får det på plass i løpet av noen dager.

Det var til slutt vår fantastiske leverandør ProISP som fant en feil i en pluginkonfigurasjon. Dette er langt ut over det vi skulle forvente av service fra den kanten, men vi bukker, takker og er evig taknemnelig for all innsats og ressurser dom ProISP har lagt ned de siste ukene for å få downloadfunksjonene våre i orden igjen.

Vi takker også alle brukere for tolmodighet og at dere og ikke minst utviklerne, ikke har kjeftet oss huden full for manglende funksjon.

Heldigvis er det andre måter å få fatt i de fleste filer, så den største krisen har vært unngått.

Da er vi på track igjen og kan konsentrere oss om ny multiplayerserver og forbedret VATSIM side.

God helg