Filbiblioteksproblemer

Etter vi flyttet serveren har alle filer over 512Mb gitt oss kraftig hodebry ettersom de blir avbrutt midt i nedlastingen og ikke lar seg bruke.
Vi, utvikler av Downloads-plugin og ProISP har jobbet mange timer med å prøve å finne løsningen på dette problemet, men ingen endringer har hittil gitt noen løsning.

I ett siste forsøk før vi må bygge opp arkivet på nytt igjen, flytter vi tilbake til den gamle serveren i natt for å se om det på magisk vis gjør at alle downloads fungerer igjen.
Vi ser ingen klar grunn til at dette faktisk skal fungere, men vi ser heller ingen årsak til hvorfor det ikke virker i dag, og ting gikk i stå i forbindelse med at vi flyttet serveren. Krysser fingrene for at ting løser seg uten at vi må gå mer drastisk til verks.
Dersom ikke serverbyttet vi nå prøver gir resultater, vil vi måtte bygge en ny downloadsløsning utenfor WordPress-plattformen som websidene er laget på.

Kanskje vi i desperasjoene prøver å slette alle configfiler som gjelder downloads først…

I alle tilfelle så er vi veldig lei for at vi ikke har klart å levere en stabil tjeneste vedr. nedlastinger, men kan bare bli bedre. Kunne ønske vi kunne si at “vi har iallefall lært av dette…” , men det har vi dessverre ikke. Vi har ikke snøring på hva som har skjedd og hvordan vi kan unngå det i fremtiden, men håper bare at dette ikke skal skje igjen.