Polychop Simulations slipper DCS: Gazelle

Fredager er “update day” i DCS: World og i dag fulgte en liten godbit med alle de sedvanlige bugfixene, Polychop Simulations sin Gazelle. Som mange sikkert vet er Gazelle et lite helikopter som fyller store sko, og som brukes til alt fra trening og transport til kamp-oppdrag. Siden Aérospatiale og Westland Aircraft startet utviklingen av Gazellen, på 60-tallet, har det blitt bygget mer enn 1700 helikoptre, som i dag er å finne i tjeneste i rundt tjue forskjellige land.

Versjonen til Polychop Simulations er anti-tank-versjonen av Gazellen og den bærer fire HOT3 guidede anti-tank-missiler, det sies dog at Polychop planlegger å slippe flere versjoner av Gazellen som gratis nedlastninger når arbeidet med HOT3-versjonen er ferdig.

Som alltid i DCS er realismen i høysetet og alt fra flight model til våpensystemer skal være godkjent av ekte Gazelle-piloter, så her er det bare å finne frem lesebrillene og gjøre seg klar til å pløye igjennom nok en saftig manual.

For de som er interesserte er DCS: Gazelle å få kjøpt i Eagle Dynamics sin E-shop for $49,99 fra og med i dag.