Berlin Tegel fra Aerosoft released

Berlin Tegel er sentralt plassert i Europa for fine short-hauls til alle kanter, og undertegnede har sett frem til denne utgivelsen i lang tid.
Dette skriver Aerosoft selv:
Ettersom flyplassen Berlin-Brandenburg ikke er operativ ennå, beholder Berlin-Tegel (EDDT, TXL) sin videre eksistens, iallefall de neste par årene, både i det virkelige liv og i simulatorsammenheng.
Dette har gitt Aerosoft og utvikler PADLabs god nok grunn til å foreta en fullstendig oppussing av sceneriet til en identisk gjengivelse av flyplassen i sin nåværende tilstand.
Selv om flyplassen Tegel til slutt vil bli stengt en dag, vil de nostalgiske piloter fortsatt være i stand til å lande på flyplassen i mange år enda i sin flysimulator.
Denne add-on for FSX og P3D tilbyr en svært nøyaktig og realistisk gjenskaping av flyplassen med høyt detaljerte modeller og teksturer. Flyplassen er optimalisert til et forbløffende grafisk utseende med en enestående ytelse, og blir et flott reisemål for simpiloter.
3D rullebane-lys i kombinasjon med animert radar og windsocks, samt statiske mennesker og animert biltrafikk, skaper en livlig gjengivelse av flyplassen Berlin-Tegel.
Pakken inkluderer sesongmessige endringer som i kombinasjon med teksturer gir realistiske lyseffekter og autentiske skygger som resulterer i en svært autentisk atmosfære.
See you at gate


berlin-tegel-x-02berlin-tegel-x-03berlin-tegel-x-04berlin-tegel-x-06berlin-tegel-x-07berlin-tegel-x-08berlin-tegel-x-09berlin-tegel-x-10berlin-tegel-x-11berlin-tegel-x-13berlin-tegel-x-15berlin-tegel-x-16berlin-tegel-x-17