Entusiasten – Ny intervjuserie

Velkommen til seksjonen vi har kalt Entusiasten. Her vil vi med jevne mellomrom poste intervjuer av entusiaster innen det skandinavisk flightsim miljøet. En entusiast kan være hvem som helst, en ivrig desktop pilot, en ATC på VATSIM, en som driver med CNC produksjon av paneler til cockpit, en som lager repaints… kort sagt vil vi prøve å dekke flest mulig sider av denne mangefasetterte hobbyen vår og gi dere kjennskap til personene bak forumsignaturen.

Vi tør ikke love at intervjuene kommer til faste tider, men vi skal gjøre vårt ytterste for å presentere nye entusiaster regelmessig.

En liste over de ulike portrettene finner du i høyremeny under “Entusiasten”, og her kan dere klikke inn på eldre intervjuer som er gjort. Du kan også ble i kategorien ved å klikke forrige eller neste under intervjuene. Hver gang vi lager et nytt portrett kommer det opp i nyhetsfeeden på forsiden av flightsim.no og i feeden på facebook.

Har dere tips om personer som dere vil se i denne serien, så send en melding til oss via kontaktskjema eller PM på forum eller FB.