Mer Europa-snacks i World Update 4 til MSFS2020

Asobo og Microsoft har endelig sluppet World Update 4 til Microsoft Flight Simulator 2020.  Dermed kan du gå på vingene for å utforske nye detaljerte områder i Frankrike, Nederland, Luxembourg og Belgia.

Europa er tydeligvis i vinden for tiden, for den nye oppdateringen kommer bare et par måneder etter World Update 3, som tok for seg Storbritannia og Irland.

Paris og Amsterdam

Oppdateringen lover nye fotogrammetriske forbedringer i byer som Paris og Amsterdam – begge byer som allerede har flotte flyplasser som er håndlaget av Asobo-teamet fra før.

Paris Charles de Gaulle er inkludert i standardutgaven av simulatoren, men vil du få luft under vingende på den håndlagde Schiphol-varianten må du ha punget ut for Deluxe-versjonen.

100 nye interessepunkter og nye flyplasser

Oppdateringen lover over 100 håndlagde interessepunkter, inkludert Arc de Triomphe i Paris, Koekelbergbasilikaen i Brussel og vindmøllene i Kinderdijk i Nederland.

Med i oppdateringen kommer selvsagt også nye håndlagde flyplasser, slik som den utfordrende korte rullebanen på Megeve (LFHM) i de franske alpene. Frister en tur lenger sør kommer også Nice Cote d’Azur langs middelhavskysten.

I treskoens land (Nederland) kan du ta turen til Rotterdam The Hague Airport (EHRD).

Orbx hjelper til

Orbx, som er kjent for sine detaljerte flyplasser, har bidratt med logikkforbedringer og visuelle finesser på mer enn hundre flyplasser i oppdateringen i tillegg.

Asobo viser nok en gang at de ikke skyr unna bruk av tredjepartsleverandører når det kommer til utviklingen av Microsoft Flight Simulator.

Utfordringer

Er du typen som elsker en utfordring kommer det også en landingsutfordring på La Salette i de franske alpene.

Tidligere har mange av landingsutfordringene vært litt i… skal vi si letteste laget? Det er ikke tilfellet denne gangen, for å lande på en rullebane som peker nesten 45 grader oppover er noe som kan få selv den mest hardføre pilot til å skjelve litt på spakene.

En ny bush-trip i Pyreneene på grensen mellom Spania og Frankrike kommer også.

Som vanlig kommer det også en rekke feilfikser – og jeg venter spent på hvilke nye feil som dukker opp frem mot neste oppdatering. I mellomtiden kan brukere av Honeycomb Bravo nå endre kurs, høyde og hastighet i enkle trinn fremfor multipler på ti.

Du kan også ta en titt på Release Notes på Flightsimulator.com

Mye snacks i denne oppdateringen altså! Men som alltid dukker det nok opp noen merkelige feil. Like spennende hver gang – så rett opp stolryggen, ta opp bordplaten foran deg og fest setebeltet for (krasj)landing.