Første freeware-modul til DCS: World

Utfordringene ser ut til å ha stått i kø for teamet bak DCS: Worlds første freeware-modul. De de annonserte planene deres om å lage en A-4C Skyhawk i 2016 var det nok ikke så mange som trodde at de faktisk skulle klare å gjennomføre prosjektet, og i hvert fall ikke da hovedmannen bak prosjektet gikk bort tidligere i år. Men de har bitt tennene sammen og kunne i går gjøre modulen deres tilgjengelig for Gud og hvermann.

Skyhawken er et lett angrepsfly, som kanskje er best kjent for dens rolle i Vietnamkrigen hvor de opererte fra amerikanske hangarskip, eller Falklandskrigen hvor de argentinske Skyhawkene lagde mye trøbbel for britene, men de har også vært i tjeneste hos et utall luftforsvar og sivile operatører rundt om i verden.

Skyhawk-modulen er ikke helt på høyde med de andre modulene til DCS, da den har en Standard Flight Model (SFM) og det er en del småting som ikke virker, eller ikke virker som de skal – men så er den også gratis, og det er imponerende å se hva de har fått til på egenhånd uten noe backing fra Eagle Dynamics.

A.4C Skyhawk modulen kan lastes ned gratis her